Aplicatii LVPD
2 posters
Page 1 of 1
Aplicatii LVPD
Nickname:
Nume real:
Level Detinut:
Poza stats [imgur.com]:
Sanctiuni primite:
Care sunt planurile tale de viitor ca jucator?
Descriere personala [Minim 30 cuvinte]:
Cu ce crezi ca esti protivit pentru aceasta factiune?:
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni?:
Alte informatii folositoare pentru lider:
Nume real:
Level Detinut:
Poza stats [imgur.com]:
Sanctiuni primite:
Care sunt planurile tale de viitor ca jucator?
Descriere personala [Minim 30 cuvinte]:
Cu ce crezi ca esti protivit pentru aceasta factiune?:
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni?:
Alte informatii folositoare pentru lider:
Re: Aplicatii LVPD
Nickname: Yowis.
Nume real: Alexandru.
Level Detinut: 2
Poza stats [imgur.com]: Nu ma 7 zile pe forum.
Sanctiuni primite: -
Care sunt planurile tale de viitor ca jucator? Sa am un Faction History cat mai lung, cu un numar mare de zile in toate factiuniile.
Descriere personala [Minim 30 cuvinte]: Sunt un baiat carismatic, prietenos, rebdator, cu bun simt, glumet, muncitor si sociabil, imi place sa vorbesc si sa comunic foarte mult cu oricine.
Cu ce crezi ca esti protivit pentru aceasta factiune?: Cred ca ma potrivesc acestei factiuni deoarece sunt rabdator, calm, prietenos si mai ales respectuos.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni?: Vreau sa aplic in functia de politist, Las Venturas Police Department deoarece simt ca sunt pregatit sa muncesc din greu pentru a ajunge la un rank mare, si la un numar mare de zile acumulate.
Alte informatii folositoare pentru lider: Multumesc.
Nume real: Alexandru.
Level Detinut: 2
Poza stats [imgur.com]: Nu ma 7 zile pe forum.
Sanctiuni primite: -
Care sunt planurile tale de viitor ca jucator? Sa am un Faction History cat mai lung, cu un numar mare de zile in toate factiuniile.
Descriere personala [Minim 30 cuvinte]: Sunt un baiat carismatic, prietenos, rebdator, cu bun simt, glumet, muncitor si sociabil, imi place sa vorbesc si sa comunic foarte mult cu oricine.
Cu ce crezi ca esti protivit pentru aceasta factiune?: Cred ca ma potrivesc acestei factiuni deoarece sunt rabdator, calm, prietenos si mai ales respectuos.
De ce doresti sa te alaturi acestei factiuni?: Vreau sa aplic in functia de politist, Las Venturas Police Department deoarece simt ca sunt pregatit sa muncesc din greu pentru a ajunge la un rank mare, si la un numar mare de zile acumulate.
Alte informatii folositoare pentru lider: Multumesc.
Yowis- Posts : 2
Similar topics
» Test Log LVPD
» BlackList LVPD
» Members rank's LVPD
» Anunturi Importante LVPD
» Regulament Intern LVPD
» BlackList LVPD
» Members rank's LVPD
» Anunturi Importante LVPD
» Regulament Intern LVPD
Page 1 of 1