Regulament Intern NG

Go down

Regulament Intern NG

Post by RaulJoaca on Thu Jan 19, 2017 10:16 pm

DSASDASDASD
avatar
RaulJoaca
Admin

Posts : 130
Join date : 2017-01-19

View user profile http://blazerrpg.forumgratuit.ro

Back to top Go down

Re: Regulament Intern NG

Post by caroserie on Fri Jan 20, 2017 8:35 pm

Reguli generale:
Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail.
Se vor acorda sancțiuni grave pentru generalizări negative sau jigniri aduse la adresa altui Departament, ori a membrilor altor Departamente. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea.
Membrii National Guard ce sunt reclamaţi pe website au obligaţia de a prezenta dovezile în maxim 24 de ore. De asemenea, aveţi obligaţia de a afişa un comportament profesional şi civilizat în răspunsurile oferite la reclamaţia făcută. Nu aveţi voie să faceţi comentarii inutile, să folosiţi cuvinte sau expresii jignitoare, să provocaţi o ceartă ori să transformaţi reclamaţia în chat, în caz contrar riscând sancţiuni în funcţie de gravitatea situaţiei.
Membrii Departamentelor nu au voie să facă reclamaţii pe website altor colegi din NG/PD/FBI, nici chiar dacă deţin dovezi de pe conturi secundare. Pentru a reclama un coleg de departament se trimit dovezile, prin PM, liderului departamentului din care face parte colegul respectiv.
Când un suspect este capturat, acesta trebuie să primească obligatoriu [/cuff].
În cazul în care maşina cu care transportaţi un suspect ia foc nu aveţi voie să folosiţi comanda [/uncuff], decât după ce focul s-a stins. Dacă muriţi în explozie, anunţaţi pe [/d] faptul că un suspect a rămas cu [/cuff] şi ID-ul său, iar dacă voi, ori un alt coleg, nu puteţi merge după el anunţaţi suspectul prin [/sms] sau [/call] să cheme un admin pentru a-i da [/uncuff], ori să folosească comanda [/q].
Membrii Departamentelor nu au voie să ceară unui civil să-i omoare. Nu aveți voie să omorâți un civil dacă acesta vă cere să faceți asta. Acesta este comportament Non-RP și se sancționează cu Faction Warn.
Membrii National Guard au obligaţia de a afişa un comportament cât mai civilizat în relaţiile cu ceilalţi jucători. Jignirile uşoare nu se sancţionează, cât timp nu se face abuz de ele, mai ales în locurile publice. Insultele grave, limbajul vulgar sau ameninţările se sancţionează cu demitere. Înjurăturile între colegi ori pe chat-urile Departamentelor ([/r] sau [/d]) sunt sancţionate cu demitere.
Aveți voie sa participați la evenimente doar Off-Duty, cine merge la event On-Duty este sancţionat cu Faction Warn.
Este strict interzisă folosirea avantajelor de polițist (sub orice forma) când situația nu o cere. Abuzul este sancționat chiar și cu ban!
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să participe la noua activitate a clanurilor (graffiti).
Membrii Departamentelor nu vor avea voie să intervină in clan zones când se dă [/spray] (nu aveţi voie să daţi wanted pentru Civil Attack sau Civil Kill, ori să confiscaţi armele membrilor clanurilor ce-şi adjudecă zona). Puteţi interveni doar dacă mergeţi pe un suspect ce are deja wanted, somându-l să se predea, ori în cazul în care sunteţi atacaţi.
Cei care dețin materiale sau droguri au la dispoziție 24 de ore de la intrarea în facțiune să scape de ele. Dacă veți fi prinși cu ele după cele 24 de ore, le veți avea confiscate. Ca să scăpați de ele rugați pe cineva din afara Departamentelor să vi le țină, sau contactați un Rank 5+ să vi le confiște.
Membrii National Guard ce nu fac parte din echipa de testeri nu au voie să folosească comanda [/ft]. Sancţiunea pentru folosirea nejustificată a acestei comenzi este Fanction Warn.
Membrilor de Rank 4+ le este strict interzis să modifice statutul candidatului în respins/acceptat fără acordul liderului. Modificarea statutului jucatorului fără acordul liderului se considera favorizare şi se pedepseşte cu Fanction Warn sau demitere, în funcţie de caz.

Reguli legate de wanted şi arestări:
Wanted acordă doar cel care a fost atacat, nu colegul său!
Se acordă Wanted 1 pentru [/call 112] aiurea pentru motivele aberante, care nu pot fi considerate crime pe acest server.
Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc un eveniment, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare.
Primul membru de Departament care ajunge la un anumit suspect este cel care îl va aresta. Membrii care ajung după acesta nu au dreptul sa intervină decât dacă sunt solicitați, iar în cazul în care suspectul intră la ei în mașină, sunt obligați să-l predea membrului inițial.
În cazul în care jucătorul aflat pe G are un suspect fără drept de predare, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător are pe G un suspect cu Wanted 1+ care trage în poliţişti, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
Pentru cei care pătrund în Area 51, indiferent de level, primesc wanted 2 "Teren Guvernamental" fără somaţii.
JucătoriI care muncesc la joburi nu trebuie opriți pentru controale de rutină sau alte instanțe similare, deoarece își vor pierde misiunea de la job fără niciun motiv bine întemeiat. Pot fi opriți doar în cazul în care au wanted.
Pentru jucătorii AFK on Wanted, se va anunţa pe chatul Departamentelor numele jucătorului şi minutul de pe ceasul serverului (ex: [Mr]Ovidiu227 AFK :33 ), se va face o poză în care să dovedească că este AFK , iar dacă după 3 minute (180 secunde) pe ceasul serverului acesta nu a revenit se face poză din nou, prin care să se dovedească acest lucru, iar după aceea puteţi să-l omorâţi.
Pentru a-i acorda Wanted 3 cu motivul "Cop Attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 3 ori sau să tragă cu arma în voi.
Nu aveţi voie să acordaţi wanted pentru "Cop Attack" sau "Cop Kill" jucătorilor care vă atacă în cadrul unui event, atunci când sunteţi prezenţi în acea locaţie pentru a omorî un suspect ce nu are drept de predare. Indicat este să anunţaţi organizatorul acelui event scopul prezenţei voastre în acel loc.
Este interzis să confiscați armele unui suspect, dacă acesta nu are drept de predare, sau ale unui mafiot care se află în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu vă atacă sau nu le folosește pentru a ataca alți jucători.
Când confiscaţi armele unui jucător, sunteţi obligaţi să-i spuneţi si motivul. Un simplu text cu ''arme la vedere'' este suficient.
Aveţi obligaţia de a acorda minim 3 somaţii unui suspect, maximul admis fiind de 5 somaţii.
Vă este permis sa folosiţi comanda [/tazer] de maxim 5 ori intr-o urmărire, pe suspecţii care nu coopereaza sau pe cei fără drept de predare.
Reguli legate de vehicule:
Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
Doar membrii de Rank 3+ pot urmări suspecţii fără drept de predare cu maşinile personale. (Fără a merge pe contrasens)
Sunteți obligați să porniți girofarul atunci când plecați într-o misiune de urmărire.
Aveți voie să încălcați regulile de circulatie când conduceți o masina de poliţie cu girofarul pornit.
Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS!
Pe Infernus-uri au prioritate cei din PD. FBI și National Guard va cere acordul acestora când doresc să folosească aceste vehicule. Cei care iau aiurea aceste vehicule, vor fi sancționați.
Membrii de Rank 5+ au voie să foloseasca mașinile speciale ale celorlalte departamente (HPV-1000, Infernus, Enforcer, FBI Truck, SWAT Tank, Ranger, FBI Bullet, Heli PD, Heli FBI) cu condiția să anunțe pe [/d] și să le respawneze după ce au terminat a le utiliza.
Membrii de Rank 1-4 au obligaţia de a cere voie pe [/d] când acesta doreste sa folosească o maşină care nu aparţine de National Guard.
Încălcarea regulilor de circulaţie se sancţionează cu Fanction Warn sau Avertisment Verbal, în funcţie de caz.
Reguli legate de şedinţe şi antrenamente:
Ședințele se vor ţine doar la nevoie, ele fiind anunţate pe forum, în topicul News & Info, şi în game prin [/fmotd].
Cine se prezintă la antrenament fără licențele corespunzătoare (weapons şi flying) este considerat absent.
În caz că nu puteți ajunge la o ședință/antrenament vă puteți învoii în topicul National Guard - Invoiri.
Dacă ai întârziat la o ședință/antrenament, trebuie să vii în liniște la HQ. Dacă antrenamentul începe la ora 14:00 de exemplu, puteți întârzia 5 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 14:05 - 14:20 veți fi trecut la membrii întârziați (Avertisment Verbal), după 14:20 sunteți trecuți absenți (Faction Warn). Dacă ședința începe la ora 15:00 de exemplu, puteți întârzia 10 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 15:10 - 15:30 sunteți trecuți la absenți (Fanction Warn).
Informaţii:
De acum încolo, toate somaţiile se vor da pe nume prin comanda [/ms].
Costul unui accept lawyer este de minim 4.000$ şi maxim 15.000$. Cine vinde mai scump va fi sancţionat cu Faction Warn.
Cererea sau bătutul apropo de Rank Up sau FW Clear se sancționează cu Faction Warn.
Membrii Departamentelor nu vor putea pleca din facțiune dacă încă există plângeri la adresa lor.
Pentru a face parte din National Guard, aveți nevoie de Skill 5 Detectiv si minim level 15.
Aveţi voie sa deţineţi orice job legal in afară de Lawyer.
Vă este strict interzis să folosiţi comanda [/frisk]
Alte informatii suplimentare:
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
- daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda, iar apoi ataca politistul, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.

Suspect (in acest caz) = orice civil cu wanted 1+.
Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), ofiterul va anunta pe /d ca jucatorul respectiv este AFK. Dupa 3 minute de la anunt politistul are dreptul de a omori suspectul.

Criterii de acordare a rank-ului:
Rank 1 – Private – Primesti automat dupa ce ai trecut testul de intrare si ai fost invitat in National Guard.
Rank 2 – Second Lieutenant - Se acorda dupa minim 2 saptamani de la intrarea in factiune. Odata cu promovarea la acest rank, ai acces la confiscarea oricarui obiect sau licenta.
Rank 3 – First Lieutenant - Se acorda dupa minim 1 luna de la precedenta avansare. Odata cu promovarea la acest rank, ai acces la comenzile ce tin de accept lawyers.
Rank 4 - Captain - Se acorda dupa minim 1 luna si 2 saptamani de la precedenta avansare. Odata cu promovarea la acest rank, ai posibilitatea de a fi numit tester sau antrenor al factiunii.
Rank 5 – Major – Se acorda dupa minim 2 luni de la precedenta avansare.
Rank 6 - Colonel - Acest rank este detinut doar de sublider, si este mana dreapta a liderului.


Wanted List:

Wanted 1:
Furtul unui vehicul *
Apeluri nefondate la serviciul [/112] *


Wanted 2:
Atacarea unui civil *
Neconformare ordin *
Patrunderea pe un teren guvernamental(inchisoare,garajul LSPD,FBI si NG,area 51 *

Wanted 3:
Rapirea unui civil *
Posesia de droguri(wanted+take) *
Atacarea unui politist(cop attack) - această măsură se aplică doar pe baza de dovada video. *

Wanted 4:
Drive-by shot sau calcat *
Dare de mita *
Omorarea unui civil (Civ kill) *

Wanted 5:
Rapirea unui politist *
Omorarea unui politist ( Cop Kill ) *

Wanted 6:
Posesia armurei *
Fuggar(runner) - această măsură se aplică doar pe baza de dovada video. *
Deathmatch persoanelor aflate in Jail *
Complice la fuga unui criminal - această măsură se aplică doar pe baza de dovada video. *Atentie:
Pentru runner, rob, abuz de esc on wanted, complice, rapire (si nu se renunta la /tie) sau abuz de /q on wanted suspectul nu are dreptul sa se predea.
Pentru rapire cop / civil suspectul are dreptul de a coopera cu politia. Daca acesta accepta sa dea /untie celui rapit, primeste drept la predare.Daca refuza sa coopereze isi pierde acest drept si va fi omorat.
Se considera runner orice player care nu a oprit la semnalele de avertizare (luminoase si acustice) ale politistului si fuge cu o masina. Politistul este obligat sa someze din masina prin comanda (/m)egaphone de cel putin 3 ori sau ca pieton prin comanda /s tot de 3 ori, sa faca tot posibilul ca playerul somat sa opreasca fara wanted.
avatar
caroserie
Admin

Posts : 11
Join date : 2017-01-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum